Blog

Tinikozmetika Tinikozmetika
Életünk 12-14. évében szervezetünk működésében jelentős hormonális változások történnek, melyek kozmetikai hibákat okozhatnak.
2021. január 07. tovább
Fiatalos bőr megőrzése a változókor után Fiatalos bőr megőrzése a változókor után
Minden nő életében eljön az az időszak, amikor a ciklusuk már fokozatosan elmaradozik, ezt az időszakot menopauzának, másnéven változókornak hívjuk, mely nem csak a menstruáció elmaradását, hanem egy teljes testet és lelket érintő változást is jelent.
2020. október 04. tovább
Őszi bőrápolás Őszi bőrápolás
Az ősz beköszöntével csökken a hőmérséklet, a napfény mennyisége.
2020. szeptember 02. tovább
Nyári bőrápolás Nyári bőrápolás
Az előző évszakhoz képest, most a meleghez kell igazítanunk a nyári bőrápolási szokásainkat. A nagy hőségben fokozódik a verejtékmirigyek tevékenysége, mely során bőrünk vizet veszít, ami látható és érezhető tüneteket eredményezhet.
2020. július 08. tovább
Tavaszi bőrápolás Tavaszi bőrápolás
A különböző bőrtípusok minden egyes évszakban másképpen viselkednek az időjárás változásaira. A legtöbb kozmetikai rendellenesség kialakulása talán a tavasz kezdetére tehető. Ennek oka nem más, minthogy márciusban még gyakoriak a csapadékos, szeles idők, melyek negatívan hatnak bőrünk hidratációjára.
2020. március 09. tovább
Téli bőrápolás Téli bőrápolás
A fagyos idő beköszöntével bőrünk is több ápolást és törődést igényel. A hideg, csípő szél, illetve a lakások száraz levegője könnyen dehidratálttá, érzékennyé tehetik bőrünket, mely húzó, viszkető érzéssel társulhat. Ezen problémák ellen viszont sokat segíthetünk megfelelő kozmetikumokkal, kozmetikai kezelésekkel, kiegészítésnek esetleg egy párásító készülékkel otthonunkban.
2019. december 05. tovább