Blog

Tű nélküli mezoterápia

Tű nélküli mezoterápia

2019. október 09. Karaszek Fruzsina

 

Senkinek sem kell megijedni a tű szó hallatán, ugyanis ez egy abszolút fájdalommentes kezelési forma és mivel tűket sem használunk, ezért a fertőzésveszélytől sem kell tartani.

 

Engedjétek meg, hogy néhány mondatban összefoglaljam nektek a legfontosabb tudnivalókat erről a kezelési fajtáról.

 

A tű nélküli mezoterápiás kezelés során a hámréteg ellenállóképessége némiképp meggyengül, amely során a steril hatóanyagok (vitaminok, hyaluron) mélyebben tudnak bejutni a bőrbe. A készülék által kibocsátott magas frekvencia hatására úgynevezett “aquaporin” csatornák keletkeznek, melyek segítségével a hatóanyagok képesek eljutni a bőr mélyebb rétegeibe.

 

‼️Összehasonlításképpen a mezoterápia képes akár a hatóanyagok 90%-át be juttatni bőrünkbe, míg az ultrahang csak kb. 10% hatóanyag bejuttatására képes‼️

 

A kezelési idő mindössze kb. 15-20 percet vesz igénybe 

A tű nélküli mezoterápiát kúraszerűen 8-10 alkalommal érdemes végezni, melyet célszerű heti egy-egy alkalomra bontani, valamint a későbbiekben havonta egy alkalommal újra elvégezni a szép bőrnek a fenntartáshoz.

 

A tű nélküli mezoterápia megfelelő kezelést nyújt többek közt:

✅Arc, szemkörnyék, nyak, dekoltázs fiatalítására

✅Gyulladt, aknés vagy szeborreás bőr kezelésére, mélyhidratálására, vitaminpótlására

✅Hajszálerek (rosacea) kipirosodásának enyhítésére

 

Ellenjavallatok:

❌Daganatos megbetegedések

❌Terhesség, szoptatás

❌Epilepszia

❌Láz, fertőzés

❌Ekcéma

❌18 év alatt

❌Bőrgyulladás

❌Pacemaker

#mezoterápia #nélküli #tű

Aánlott cikkek

Mindent a rosaceáról Mindent a rosaceáról
A rosacea egy gyógyíthatatlan bőrbetegség, mely széles körben fordul elő leginkább 30-60 év között. Előfordulása főként az arcon jellemző, de kiterjedhet a nyak, hát és mellkas területére is.
2020. január 19. tovább
Henna szemöldökfestés Henna szemöldökfestés
A szépen megformált és festett szemöldök napjaink egyik meghatározó trendje, melynek kialakításában és formázásában egy hozzáértő szakember nagyon sokat tud segíteni. A megfelelően formázott és ápolt szemöldök hatalmas vizuális pluszt ad az arc karakterének, és ezáltal nem csak a szemeket tudjuk kihangsúlyozni vele.
2019. november 09. tovább
Mindent a Sminktetoválásról: Kinek és Miért Ajánlott? Mindent a Sminktetoválásról: Kinek és Miért Ajánlott?
Az elmúlt években a sminktetoválás hatalmas fejlődésen ment keresztül, új technikák és anyagok kerültek piacra, melyek alkalmazásával már nem kell tartani attól, hogy balul fog elsülni a kívánt eredmény. A sminktetoválás ma már számos olyan ember számára kínál megoldást, aki a hosszan tartó, természetes és professzionális smink megjelenését keresi. Ebben a cikkben felfedezzük, hogy kinek és miért ajánlott a sminktetoválás, valamint miért válik ez a technika egyre inkább a legjobb választássá a szépségiparban.
2024. március 06. tovább