fontos tudnivalók

Kedves Vendégeim!

Kérlek figyelmesen olvassátok el a szalonetikettről szóló oldalt, hogy a későbbiekben elkerülhessük a félreértéseket.

Annak érdekében, hogy a szolgáltatásaim számodra tökélesek legyenek, és hogy Te is jól érezd magad, kérlek a következő tanácsokat tartsd szem előtt, ha hozzám érkezel!
Kozmetikám Debrecenben, a Sárkány utca 9. szám alatt található, egy családi házban.

Ha autóval érkezel a Szoboszlói útról a Legányi utcára kell bekanyarodni, a kozmetika pontosan a Sárkány és Legányi utca sarkán helyezkedik el. A bejárat a Legányi utca felől megközelíthető.

Autóbusszal a 19-es, illetve 30-as buszokkal tudsz eljutni.

19-es busszal a Jégcsarnok irányából a Legányi utcai megállóban, ha pedig a Sámsoni út felől érkezel, az Ohat utcai megállóban kell leszállnod.

30-as busszal mindkét irányból a Déli sor 55. megállónál kell leszállni.
Bejelentkezni, előzetesen időpontot foglalni telefonon vagy üzenet formájában (Facebook, honlap, sms) lehetséges. Ha éppen vendég van nálam, akkor a telefont nem minden esetben tudom felvenni, illetve nem biztos, hogy rögtön válaszolni tudok majd az üzenetekre, de amint szabad leszek rögtön visszahívlak/válaszolok Neked.
Kérlek próbálj időben érkezni! Célszerű a lefoglalt időpontod előtt kb. 5 perccel korábban ideérni, késésnél maximum 10 percet tudok elnézni.
Amennyiben késel kedves vendégem, kérlek jelezd nekem időben! Késés esetén annyival kevesebb idő marad az adott szolgáltatás elvégzésére, hiszen a többi vendéget nem tudom csúsztatni a késés miatt. Ha túl sokat késel, valószínű nem leszünk időben kész, így az eredmény sem lesz tökéletes és ilyen esetben is kénytelen leszek a teljes árat felszámolni.
Az időpont lemondást a foglalt időponthoz képest minimum 24 órával előbb tedd meg! Ha ezt elsőnek elmulasztod, a legközelebbi alkalomkor 50%-os pótdíjat számolok fel, második alkalommal 100%-os pótdíjat, ezután pedig, ha lemondás nélkül nem jelensz meg harmadjára sem, nem áll módomban újabb időpontot adni!

Ez alól kivétel persze a rendkívüli esemény, valamint a betegség, ha érzed, hogy beteg leszel másnapra, vagy ha már az is vagy, akkor is inkább mondd le az időpontot, és egyeztessünk helyette egy újabbat.
A kezelések alatt nem tudok egyszerre kisgyerekre is figyelni és végezni a munkámat.

A zavartalan és biztonságos környezet érdekében kérlek próbáld megoldani, hogy egyedül érkezz.

Köszönöm a megértést!
Jelenleg kozmetikámban készpénzzel és bankkártyával is tudnak a vendégeim fizetni, a szolgáltatás elvégzése után. Az árak nem alkuképesek, kérlek ne hozzatok ilyen kellemetlen helyzetbe! Az árak forintban értendők.

Utánfizetés, hitelre fizetés nem lehetséges!
Alkoholos állapotban kérlek ne jelenj meg!