hívj most! +36 30 749 9602

Arckezelés

Arckezeléseimet az egyén bőrtípusára szabott professzionális Vagheggi fitokozmetikumokkal végzem.

Kozmetikámban elérhető termékcsaládok >>

vagheggi emozioni plusz termékcsalád

Emozioni Plusz
termékcsalád

Milyen bőrtípusra ajánlott?

  • érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrökre
  • zsírhiányos bőrökre
  • rosaceás bőrökre

Emozioni Plus az arckezelő termékcsalád, ami forradalmasította a bőr jólétét. A kulcsszavak: erősít, véd, nyugtat. Egyre több és több ember bőre reagál érzékenyen az új környezeti és életvitelből fakadó hatásokra (szmog, légkondi, nagy hőmérséklet ingadozások, mesterséges kozmetikumok, stressz, étkezés, dohányzás...). Ezért született meg az Emozioni Plus, egy teljes termékcsalád érzékeny bőrökre, ami innovatív stratégiákkal küzd a problémák ellen. Modern technológiákkal a legjobbat nyerjük ki a természetből, speciális és ökológiailag fenntartható eljárás során egy innovatív molekulát állítanak elő a kurkumából, ami a bőrön alkalmazva képes megelőzni és helyreállítani a stressz okozta irritációt. Egy hatékony, de természetes kozmetikai megoldást bármilyen bőrérzékenység esetén.

Foglalj
időpontot!
vagheggi infinity termékcsalád

Delay Infinity bőröregedést
késleltető termékcsalád

Az öregedés első jelei akár már a harmincas évek elején is megjelenthetnek. A munkával járó stresszt és túlhajszoltságot, valamint a környezet káros hatásait már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, mint fiatalabb korban. A negyvenes évek közeledtével, bármilyen legyen is a bőrtípus és bármilyen eredetűek legyenek is a ráncok, a bőrben lelhető kollagén- és elasztin rostok minősége és mennyisége megváltozik. A Delay Infinity termékcsalád használatával a kollagén és elasztin rostok termelődése beindul, ezen felül szabályozzák a mikrokeringést és élettel telítik meg a bőrt. A bőr ragyogását, élettel teli színét visszaadni, bizonyos kor után a bőröregedés lassítása mellett ez az első számú és legfontosabb feladat.

vagheggi permissima termékcsalád

Primissima hámlasztó
termékcsalád

Ezzel a termékcsaláddal, tökéletes „új” arcbőrt tudunk varázsolni pár alkalom alatt, hiszen: elhalványítja a foltokat, kisimítja a ráncokat, megújítja a bőrt, sima, feszes és ragyogó bőrt alakít ki. A különböző savak használatával maximális bőrmegújító hatást garantál, tiszteletben tartva a bőr természetes állapotát, de nem elhanyagolandó regeneráló és antiaging hatása sem. Az arckontúrok fiatalabbnak tűnnek, kisimulnak a ráncok, egységes bőrszínt kölcsönöz, csökkenti a pórusok méretét. A bőr nemcsak teljesen megújul, de feltöltődik élettel és ragyogóvá válik.

vagheggi rehydra mélyhidratáló termékcsalád

Rehydra mélyhidratáló
termékcsalád

Milyen bőrtípusra ajánlott?

  • száraz bőrökre
  • zsírhiányos bőrökre

A Rehydra termékek professzionális megoldást nyújtanak a bőr szomjúsága ellen. A készítmények olyan növényi hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek azonnali puhaságot, frissességet és hidratációt kölcsönöznek a bőrnek. A Rehydra termékek intenzív hidratálást biztosítanak bármely életkorban.

vagheggi balance termékcsalád

Balance termékcsalád

Milyen bőrtípusra ajánlott?

  • zsíros bőrökre
  • pattanásos, problémás bőrökre

Szennyezett, zsíros, problémás bőrre ajánlott bármely életkorban. A túlzott faggyútermelésnek több oka lehet. Lehetnek külsô okai: szennyezett levegő, hőmérséklet, stressz, de belső okai is: ha a hormonháztartás nincs egyensúlyban. Előfordulhat fiatal korban, de egyre gyakrabban az idősebb korosztályt is érinti. Kellemetlen tünetei a szennyezettnek tűnő fénylő bőr, megvastagodott bőrfelszín, mitesszerek, gyakran gyulladt aknék megjelenése, irritált bőr, kitágult pórusok. A Balance termékek speciálisan ezekre a problémákra nyújtanak megoldást.

igénybe vehető
kezelések

Beauty expressz arckezelések (30 perc)

Mélyhidratáló arckezelés Rehydra termékekkel

(Rehydra arctej, tonik, radír, arcmaszk, magnézium komplex olaj)

Zsíros, problémás bőrök kezelése Balance termékekkel

(Enzimes peeling, balance maszk, vas komplex olaj)

Az expressz arckezelések kiegészíthetők arcmasszázzsal is!

Klasszikus arckezelések masszázzsal (60 perc)

Balance arckezelés zsíros, problémás bőrökre

(mikroszemcsész arctisztító, , enzimes peeling, tonik, arcmasszázs, vas komplex olaj, arcmaszk, pattanás elleni helyi zselé, normalizáló krém )

Mélyhidratáló kezelés Rehydra termékekkel

(lemosó tej, peeling, tonik, arcmasszázs, magnézium komplex olaj, hidratáló maszk, nappali hidratáló krém, szemkörnyékápoló)

Érzékeny és rosaceára hajlamos bőrök kezelése Emozioni Plus termékekkel

(lemosó krém, peeling, tonik, arcmasszázs, arcmaszk, nyugtató krém)

Minden arckezelés kiegészíthető gépi kezelésekkel is!

Ultrahang

Mikrodermabrázió

Tű nélküli mezoterápia

Árlista
megtekintése