hívj most! +36 30 749 9602

natúr, nappali smink

A natúr, illetve nappali smink lényege, hogy elfedjük az arc kisebb- nagyobb hibáit, valamint kiemeljük az előnyös adottságokat.

A fő hangsúly ezekben az esetekben a tökéletesen elkészített, vékony rétegben felvitt alapozáson van, amit egy bőrszínnek megfelelő púderrel rögzítünk. Az alap elkészülte után jöhet a bronzosító, majd egy enyhe pirosítás annak érdekében, hogy kiemeljük az arccsontokat és egy még karakteresebb, sugárzóbb arcot varázsoljunk a vendégnek. A natúr sminknél a szemhéjakra visszafogott, természetes színek kerülnek, majd a tekintetet szépen felvitt szempillaspirállal emeljük ki.

Míg a natúr sminknél a szemek hangsúlyozása csupán halvány színekkel és szempillaspirállal történik, addig nappali smink esetén a természetes színek mellett erősebbek is megjelenhetnek a szemhéjakon (pl. sötétbarna, bordós, lila). Végül az ajkakra natúr vagy színezett szájfényt, esetleg nude színű rúzst tehetünk.

Szempilla növekedési fázisai

ALKALMI SMINK

Az alkalmi sminket különböző alkalmakra, ünnepekre készítjük el, ahol már erőteljesebb, gazdagabb színek is megjelenhetnek. Az alkalmi sminknél már egy vastagabb, tartósabb alapozást csinálunk annak érdekében, hogy egész nap tartson a tökéletes arcbőr látszata, valamint ezzel is egy fix alapot adunk a többi rétegnek.

Manapság nagy divatja van a kontúrozásnak, mely kihagyhatatlan részét képezi alkalmi sminkünknek, hiszen egy szépen eldolgozott árnyékolással eltudjuk fedni az esetleges archibákat, de ki is tudjuk emelni adottságainkat.
Egy szépen megformált szemöldök keretet ad arcunknak, kiemeli tekintetünket, sőt egy jól megválasztott formával még karakteresebbé lehet varázsolni az arcot. Igény esetén amennyire a saját szemöldök íve, vastagsága engedi, megformázom azokat ceruzával, géllel, vagy porral.

Szemsminknél már megjelennek a füstösebb árnyalatok, melyet egy ceruza vagy gél-liner alappal teszek még tartósabbá. A színeknek csak a vendég személyisége, illetve az alkalom jellege szabhat határokat.
Az ajkak kiemelése már történhet erősebb, intenzívebb rúzzsal vagy szájfénnyel, ennél a lépésnél is a vendég dönti el mi az, amit még el tud viselni, és nem érzi kellemetlenül magán a sminket.
Végezetül a hosszabb ideig tartó eredmény érdekében fixáljuk a sminket.

MENYASSZONYI SMINK

Manapság már nem lehet teljesen egy kalap alá venni a menyasszonyi smink fogalmát, hiszen ahány féle ara annyi féle smink.

Az első és legfontosabb szempont a smink tisztasága, a tökéletes arcbőr kialakítása, és az esetleges bőrhibák elfedése. A menyasszonyi sminket egy speciális, vízálló, tartós alapozással kezdjük, melynek köszönhetően egészen reggelig úgy fog kinézni az alapozás, mint mikor elkészült.

Természetesen a forma és színvilág csak a menyasszony egyéniségéhez mérten kerül kialakításra.

Szempilla növekedési fázisai

MENYASSZONYI PRÓBASMINK

Erősen ajánlom minden menyasszony számára a próbasminket, hiszen az esküvő előtt így még nyugodtan, nem kapkodva tudunk alkotni egy olyan sminket, mely a tökéletes kinézetet biztosítja az arának.

Aki nem sminkel a mindennapokban, az általában még a halvány színektől is megijed elsőnek, hiszen nem tudja milyen gyönyörű kinézetet tud kölcsönözni egy-egy árnyalat. Aki pedig rendszeresen sminkel, annak pedig azért ajánlatos, mivel egy sminkes által elkészített smink nem ugyanazt a hatást kelti, mint amit ő a mindennapokban megszokott.

A menyasszony előnyeit kihangsúlyozva, valamint egyéniségéhez szabva kerül kialakításra a smink formája, színe, persze ezt mindig a vendég egyetértésével együttesen. Nem kell attól tartani, hogy olyan sminket készítek számodra, melyhez te nem járulsz hozzá és esetleg nem érzed a sminkben jól magad.

Ha valaki esetleg próbasmink kipróbálása nélkül kéri a menyasszonyi sminket, akkor utólag reklamációt nem tudok elfogadni. Az esküvő napján a smink nem tetszése esetén (szín, forma) az idő szűke miatt, már nincs arra lehetőség, hogy új sminket készítsek.
Próbasmink elkészítése során lehetőséged van kipróbálni nálam két színt is, hogy könnyebben el tudd dönteni, hogy melyik verzió tetszik neked jobban.

mennyasszonyi csomag

Élete legszebb napján mindenki a legjobb formáját szeretné nyújtani. Véleményem szerinte ahhoz, hogy a menyasszony megjelenése tökéletes legyen a nagy napon, elengedhetetlen egy bőrtípusának megfelelő arckezelés.

Ennek érdekében csak Neked kedves menyasszony, megalkottam egy kedvezményes csomagajánlatot, amely magába foglal egy professzionális termékekkel történő arckezelést, a próbasminket, valamint az esküvő napján elkészítendő sminket. Az arckezelést érdemes az esküvő előtt pár héttel megcsinálni, ezért kérlek, időben jelentkezz be mind a kezelésre mind pedig a sminkre!

Árlista
megtekintése