hívj most! +36 30 749 9602

Smink Debrecen

Natúr, nappali smink

A natúr, illetve nappali smink lényege, hogy elfedjük az arc kisebb- nagyobb hibáit, valamint kiemeljük az előnyös adottságokat.
A fő hangsúly ezekben az esetekben a tökéletes alapozáson van, de nem elhanyagolható a szemek, illetve ajkak kiemelése sem.

Míg a natúr sminknél a szemek hangsúlyozása csupán szempillaspirállal történik, addig nappali smink esetén halvány színek is megjelenhetnek a szemhéjakon. (pl. világosbarna, bézs, barack, fehér)

Alkalmi smink

Az alkalmi sminket különböző alkalmakra, ünnepekre készítjük el, ahol már erőteljesebb, gazdagabb színek is megjelenhetnek.
Természetesen szem előtt tartom a vendég személyiségét, illetve az alkalom jellegét.

Az alkalmi sminket minden esetben ceruza vagy gél- liner technikával végzem, mivel ennél a két módszernél sokkal szebb és tartósabb smink érhető el.

Menyasszonyi smink

Manapság már nem lehet teljesen egy kalap alá venni a menyasszonyi smink fogalmát, hiszen ahány féle ara annyi féle smink.

Az első és legfontosabb szempont a smink tisztasága, a tökéletes arcbőr kialakítása, és az esetleges bőrhibák elfedése.

Természetesen a forma és színvilág csak a Te egyéniségedhez mérten kerül kialakításra.

Menyasszonyi próbasmink

Próbasmink elkészítése során lehetőséged van kipróbálni nálam két színt is, ha esetleg az első elképzelés nem tetszene.

Menyasszonyi csomag

Élete legszebb napján mindenki a legjobb formáját szeretné hozni, ami nálam megvalósítható!

Ennek érdekében csak Neked kedves menyasszony, megalkottam egy kedvezményes csomagajánlatot, amely magába foglal egy professzionális termékekkel történő arckezelést, a próbasminket, valamint az esküvő napján elkészítendő sminket.