Blog

Delay Infinity bőröregedést késleltető termékcsalád

Delay Infinity bőröregedést késleltető termékcsalád

2019. november 22. Karaszek Fruzsina

 

30 éves korban

A harmincas éveikben járó nők bőrén megjelenhetnek az öregedés első jelei. A munkával járó fáradtságot és stresszt, valamint a külső környezet káros hatásait már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, mint fiatalabb korban.

 A bőr felszíne dehidratálttá válhat a lassuló sejtanyagcsere miatt, csökken a kollagén és elasztin termelés, valamint a bőr hialuronsav tartalma is.

Egyeseknél már harmincas éveikben megjelennek az első mélyebb mimikai ráncok is.

 

De, hogy mi is pontosan az a kollagén és elasztin, valamint miért kapnak kiemelt szerepet bőrünk fiatalságának megőrzésében?

Mindkét rostfajta bőrünk írharétegében található meg.

A kollagén mennyisége a legnagyobb ebben a rétegben, a bőr feszességét, ellenálló képességéért felel. Öregkorban és fénynek kitett helyen egyre veszít rugalmasságából.

Az elasztin bőrünk rugalmasságát adja, viszont idősebb korban ezek a rostok egyre merevebbé és rugalmatlanabbá válnak, melytől a bőr petyhüdt és ráncos lesz.

 

 

40 éves korban

 A 40-es évek felé, bármilyen legyen is a bőrtípus és bármilyen eredetűek legyenek is a ráncok, a bőrben található kollagén- és elasztin rostok minősége és mennyisége megváltozik a korábbi életkorokhoz képest.

Ezért fontos a célzott kezelés, amelyek serkentik a kollagén- és elasztin rostok termelődését, szabadgyök elleni hatóanyagokat tartalmaznak, stimulálják a mikró keringést és friss élettel telítik a bőrt.

 A bőr fiatalos ragyogását, egészséges színét visszaadni, bizonyos kor után a bőröregedés lassítása mellett ez az első számú és legfontosabb feladat.

A bőr öregedésének tipikus jelei a tónustalan bőr és a ráncok megjelenése. Az okokat pedig, a bőr irha rétegében kell keresni.

 

 

 

#antiageing #bőröregedéskésleltetés #DelayInfinity #ránckezelés #Vagheggi

Aánlott cikkek

Tavaszi bőrápolás Tavaszi bőrápolás
A különböző bőrtípusok minden egyes évszakban másképpen viselkednek az időjárás változásaira. A legtöbb kozmetikai rendellenesség kialakulása talán a tavasz kezdetére tehető. Ennek oka nem más, minthogy márciusban még gyakoriak a csapadékos, szeles idők, melyek negatívan hatnak bőrünk hidratációjára.
2020. március 09. tovább
Kozmetikai hámlasztás Kozmetikai hámlasztás
A hámlasztás, idegen szóval peeling nem újkeletű eljárás, hiszen évszázadok óta bevált és kedvelt módszer, mely a bőrmegújítást segíti elő. Nagyon hatásos a bőr öregedése ellen, de egyéb bőrproblémák kezelésére is alkalmas, mint pl. foltok, hegek, ráncok, aknék.
2019. november 11. tovább
Mindent a Sminktetoválásról: Kinek és Miért Ajánlott? Mindent a Sminktetoválásról: Kinek és Miért Ajánlott?
Az elmúlt években a sminktetoválás hatalmas fejlődésen ment keresztül, új technikák és anyagok kerültek piacra, melyek alkalmazásával már nem kell tartani attól, hogy balul fog elsülni a kívánt eredmény. A sminktetoválás ma már számos olyan ember számára kínál megoldást, aki a hosszan tartó, természetes és professzionális smink megjelenését keresi. Ebben a cikkben felfedezzük, hogy kinek és miért ajánlott a sminktetoválás, valamint miért válik ez a technika egyre inkább a legjobb választássá a szépségiparban.
2024. március 06. tovább